Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, 7 Ekim 2024 tarihinde ASBÜ Kuzey Kıbrıs Yerleşkesi öğrencileri ile bir araya geldi.

ASBÜ Kuzey Kıbrıs Yerleşkesi öğrencileri ile buluşma gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan “ASBÜ’nün Kuzey Kıbrıs Yükseköğretimine Katkısı” başlıklı bir konuşma gerçekleştirdi.
Konuşmalarının ardından rektör Arıcan, ünivesitemiz bünyesinde kurulan öğrenci topluluklarının, Üniversitemize yeni katılan öğrenciler ile buluşturulması ve toplulukların tanıtılarak üye kaydetmeleri amacıyla düzenlenen "ASBÜ Kulüp Tanıtım Günleri" etkinliğine ziyaret gerçekleştirdi.
Rektör Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, öğrenci toplulukları tarafından kurulan standları tek tek gezerek öğrenci topluluğu akademik danışmanları ve kulüp başkanlarıyla ilgilenip beklenti ve taleplerini dinledi.