Şehit Doğan Ahmet İlköğretim Okulu’na öğrencilerimiz tarafından ziyaret gerçekleştirildi.

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Kuzey Kıbrıs Yerleşkesi, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında İngilizce Öğretmenliği ve Özel Eğitim Öğretmenliği alanlarında eğitim gören öğrenciler ile Öğretim Görevlisi Sibel Süzek Birkollu Şehit Doğan Ahmet İlköğretim okulunu ziyaret ederek özel bir etkinlik gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ziyarette zarar görmüş ve renkleri solmuş duvarlar öğrencilerimiz tarafından duvarları boyanarak eski görünümlerine kavuşturuldu ve üzerlerine çeşitli resimler ekleyerek okulun estetik açısından daha çekici hale gelmesi sağlandı.

Gerçekleştirilen ziyaret sırasında, ilkokul öğrencilerinin oynayabileceği oyunları içeren çeşitli tasarımlar çizildi. Seksek gibi geleneksel oyunların yanı sıra, renkli ve eğlenceli desenlerle süslenmiş oyun alanları oluşturularak öğrencilere interaktif bir öğrenme ortamı sunuldu. Üniversitemiz öğrencileri tarafından gerçekleştirilen bu çalışmada öğrencilere motivasyon ve öğrenme konusunda ilham verici bir ortam amaçlanmıştır.

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Kuzey Kıbrıs Yerleşkesi öğrencileri, bu anlamlı etkinlikle birlikte, Şehit Doğan Ahmet İlköğretim Okulu'na katkıda bulunarak sosyal sorumluluk bilincini pekiştirmiş ve eğitim ortamlarını iyileştirme konusundaki kararlılıklarını ortaya koymuşlardır.

Resim