Değerli ASBÜ Kuzey Kıbrıs Öğrencileri,

Zor zamanlarla sağlıklı bir şekilde baş edebilmeyi sağlamak ve ruh sağlığını desteklemek amacıyla ‘ZOR ZAMANLARLA BAŞ ETME’ PSİKOEĞİTİM ÇALIŞMALARI yapılması planlanmaktadır.

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası yaşanan zorluklara baş etmede güçlük yaşayan öğrencilerimize yönelik ve günlük hayat problemleri ile baş etmeye ilişkin zorluk yaşayan öğrencilerimiz için 2 farklı temada psikoeğitim grubu açılacaktır.

Bu çalışmalarla zor zamanlarda yaşanan duygu ve düşüncelerin dışa vurumunun sağlanması, bu süreçte kişilerin kullandıkları işlevsel baş etme becerilerinin keşfedilmesi, farklı işlevsel baş etme becerilerinin farkına varılması, BASIC-PH modeli çerçevesinde farklı baş etme yöntemlerinin kişiye kazandırılması ve yapılacak olan etkinliklerle BASIC-PH modeli çerçevesinde farklı baş etme kanallarının kullanılması hedeflenmektedir.

Psikoeğitim çalışması 5 oturumdan oluşacaktır. Her hafta bir oturum yapılacaktır. Her oturum 75 dakika sürecektir.
1.⁠ ⁠grup için 8 Mayıs 2024 Çarşamba günü 1.oturumun yapılması planlanmaktadır.
2.⁠ ⁠grup için 10 Mayıs 2024 Cuma günü 1. oturumun yapılması planlanmaktadır.

Sizin amacınıza uygun grubu, gün ve saatleri ankette işaretleyebilirsiniz. Ön kayıt formunu doldurmanızın ardından lider yardımcılarımız tarafından ön görüşmeye davet edileceksiniz.

Grup Liderleri:
Doç. Dr. Mehtap Sezgin (mehtap.sezgin@asbu.edu.tr)
Uzm.Psk. Kadriye Karagülmez (kadriye.karagulmez@asbu.edu.tr)

Grup Lider Yardımcıları:
Psk. Dan. Adayı Ayşe Atav (ayseatav97@gmail.com)
Psk. Dan. Adayı Huzeyfe Karaca (huzeyfe382@gmail.com)

Detaylı bilgi için:

25/04/2024, Perşembe , 16:16:05