'Türkiye Büyük Millet Meclisinin Açılışının 103. yılı Münasebetiyle Milli Egemenlik Konferansı” gerçekleştirildi.

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Kuzey Kıbrıs Yerleşkesi’nde (ASBÜ-KKTC) yer alan Konferansa Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksel Kurumu Başkanı Prof. Dr. Yüksek Özgen, ASBÜ Kuzey Kıbrıs Rektörü Prof. Dr. Enver Arpa, Marmara Üniversitesi/Atatürk Araştırma Merkezi Başkanlığı Bilim Kurulu Aslî Üyesi Prof. Dr. Ali Satan, Netkent Üniversitesi/Atatürk Araştırma Merkezi Başkanlığı Bilim Kurulu Aslî Üyesi Doç. Dr. Hasan Cicioğlu ve üniversite öğrencileri katıldı.

Marmara Üniversitesi/Atatürk Araştırma Merkezi Başkanlığı Bilim Kurulu Aslî Üyesi Prof. Dr. Ali Satan ‘’Türkiye Büyük Millet Meclisinin Açılışına Giden Yol’’ üzerine konuşma gerçekleştirdi.

Netkent Üniversitesi/Atatürk Araştırma Merkezi Başkanlığı Bilim Kurulu Aslî Üyesi Doç. Dr. Hasan Cicioğlu ’’Türkiye Büyük Millet Meclisi Açıldığı Dönemde Ankara’nın Sosyokültürel Yapısı’’ üzerine konuşma gerçekleştirdi.

Prof. Dr. Ali Satan ve Doç. Dr. Hasan Cicioğlu’na katılımlarından ötürü Üniversite rektörümüz Prof. Dr. Enver Arpa tarafından Teşekkür Belgesi takdiminde bulunuldu.

26/04/2023, Çarşamba , 11:57:34