Görme Yetersizliği Empati Çalışması etkinliği gerçekleştirildi.

ASBÜ Kuzey Kıbrıs Özel Eğitim Kulübü tarafından hazırlanan empati etkinliği, Dr. Öğr. Gör. Meltem Haksız ve Öğr. Gör. Tuğba Şakır eşliğinde engellilerle empati kurmak amacıyla öğrencilerimiz, görme engelli bireylerin yerlerine geçmeleri ve onları bir süre de olsa anlamaları sağlandı. Görme yetersizliği empati alışmasında öğrencilerimiz kıyafet giyme, yemek yeme, nesneleri tanıma, engelleri aşma görevlerini yerine getirmeye çalıştı.
Gerçekleştirilen etkinlik sayesinde, neler hissettiklerini arkadaşlarıyla paylaşan öğrencilerimizin dezavantajlı bireylere karşı daha duyarlı olmaları empatisi kazandırıldı.

Program, katılım gerçekleştiren öğrencilerimize katılım belgesi verilmesinin ardından sona erdi.

09/01/2024, Salı , 15:29:11