Devletin Dijitalleşmesi ve Yapay Zekâ programı gerçekleştirildi.

ASBÜ Kuzey Kıbrıs Hukuk Kulübü tarafından hazırlanan, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi, Hukuk Fakültesi, Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Çatlı’nın konuşmacı olarak katıldığı Devletin Dijitalleşmesi ve Yapay Zekâ programı gerçekleştirildi.

ASBÜ Kuzey Kıbrıs Hukuk Kulübü tarafından hazırlanan programda konuşan Çatlı, Dijitalleşmenin gelişim sürecine ve insan hayatındaki yeri üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Çatlı; Dijitalleşmenin insan hayatında yıllardır var olduğunu, fakat bireylerin bunu pandemi salgınıyla birlikte fark ettiğini belirti.
Çatlı konuşmasında Dijitalleşmenin hayatın her alanında oluştuğunu, birinci dünya savaşından öncesi yıllara kadar gidilebileceğini, soğuk savaş ile birlikte oluşan iki kutuplu dünya düzeniyle beraber dijitalleşme gelişiminin hız kazandığını ifade etti.

Program hukuk öğrencilerimizin Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Çatlı’ya teşekkür belgesi takdimi ardından sona erdi.

19/12/2023, Salı , 16:11:57