ASBÜ Kuzey Kıbrıs Türk Dünyası Kulübü tarafından düzenlenen''10 Kasım Atatürk'ü Anma'' programı gerçekleştirildi.

Programda Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına bir dakikalık saygı duruşunda bulunup ardından istiklal marşı okundu.

Program açılışında konuşma gerçekleştiren Prof. Dr. Nesin Kale Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yılında sevgi, saygı, minnet ve özlemle andıklarını ifade etti.

Kale'nin konuşmalarının ardından 10 Kasım Atatürk'ü anma programı için hazırlanan sinevizyon gösterimi sunuldu.

Mustafa Kemal Atatürk'ü anma programında vefatıyla ilgili dünya liderlerinin sözlerini ifade eden konuşmaları ilahiyat öğrencimiz Mehmet Yıldız tarafından aktarıldı.

Programda Mustafa Kemal Atatürk'ün anısına şiir okundu.
Mustafa Kemal'i Düşünüyorum adlı şiiri hukuk bölümü öğrencilerimizden Kaan Taşdan tarafından seslendirildi.

Program hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

10/11/2023, Cuma , 10:56:27