Değerli ASBÜ KKTC öğrencileri, aramıza hoş geldiniz.

16 Eylül 2024 tarihinden itibaren Psikoloji, Özel Eğitim, Hukuk bölümlerinin birinci sınıf ders kayıtları öğrenci işleri tarafından yapılacaktır. Hazırlık sınavlarına girecek olan öğrencilerimiz ise hazırlık sınav sonuçlarını bekleyecektir. Bölümlere geçmeye hak kazanan öğrencilerimizin de kayıtları yine öğrenci işleri tarafından yapılacaktır. Hazırlık sınıflarında eğitim görecek olan öğrencilerimiz ise hazırlık sınıfına, hazırlık müdürlüğü tarafından kaydedilecektir. Dersler ve yoklamalar 23 Eylülden itibaren başlayacaktır. Bunun yanında bu yıl ilk defa İngilizce 1-2-3-4 ve Bilgisayar dersleri için 23-27 eylül tarihleri arasında muafiyet sınavları yapılacaktır. Bu derslerden muaf olmak isteyen öğrencilerin bu tarihler arasında Kıbrıs’ta olması gerekmektedir. OBS sistemi için şifrelerin ÖSYM’ye kaydettiğiniz e-posta adreslerine gelmiş olması gerekmektedir. Buradan kayıt durumunuzu takip edebilirsiniz.

Duyurulardan öğrenci servislerimiz ile ilgili ilanları takip ediniz. Hazırlık sınav tarihlerinde Lefkoşa ve eğer kalan varsa KYK’dan servislerimiz olacaktır. 23 Eylülden itibaren ise ilgili duraklardan saat başı otobüslerimiz 08.00-17.00 saatleri arasında kalkacaktır.

Hepinize 2024-2025 Öğretim Yılında Başarılar Dileriz.

ASBÜ KKTC Rektörlüğü

29/08/2024, Perşembe , 12:21:17