2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında akademik takvim süresince, aşağıda belirtilen birimlerde belirlenen kontenjan sayısına göre 30.10.2023 tarihinden itibaren Kısmi Zamanlı Öğrenci çalıştırılacaktır. Aşağıdaki şartları sağlayan öğrencilerin Başvuru Formunu doldurarak ilgili birimlere en geç 25.10.2023 tarihine kadar teslim etmeleri gerekmektedir. Kütüphane başvuruları Kütüphane Birimine, Sosyal Aktivite Merkezi ve Revir başvuruları ise Sosyal Aktivite Merkezi Sorumlusu Öğr. Gör. Hasan Burak Aydın'a (ofis no: 202) şahsen yapılacaktır.

Birim

Kontenjan

Rektörlük/Revir

Kütüphane

Sosyal Aktivite Merkezi

Not: Revirde çalışacak öğrencinin Sağlık Meslek Lisesi veya Hemşirelik bölümünden mezun olmuş ve belgelendirmek şartıyla hemşirelik tecrübesine sahip olması gerekmektedir.

Kütüphane için normal zamanların dışında sadece sınav haftalarında 1 öğrenci daha görevlendirilecektir.

Kısmi Zamanlı Başvuru Formu İçin Tıklayınız.

KISMI ZAMANLI ÖĞRENCİLERDE ARANACAK ŞARTLAR

1- Üniversitemize kayıtlı öğrenci olmak (Hazırlık öğrencileri ve dönem uzatanlar hariç).

2-Disiplin cezası almamış olmak

3-Yetim maaşı ve nafaka dışında, asgari ücret düzeyinde gelire sahip olmamak.

4-Çalışırken iş için gerekli bilgi, beceri ve yeteneğe sahip olmak.

5-Üniversite yönetimi çalıştırılacak işin özelliği nedeniyle özel koşullar belirleyebilir.

İŞ SÜRESİ, İDARİ VE MALİ HÜKÜMLER

1-Kısmi zamanlı olarak çalışan öğrencilerin çalışma süresi haftalık en çok 15 saattir.

2-Çalışma süresinin haftanın günlerine dağılımı işin başlama ve bitim saatleri birim yöneticilerince belirlenir.

3- Kanun’larda Ulusal Bayram ve genel tatil olarak kabul edilen günlerde çalışılmaması esas olmakla birlikte hafta sonu gece ve resmi tatil günlerinde açık olan birimlerde işini gerektirdiği durumlarda kısmi zamanlı öğrenci birim yöneticisinin isteği üzerine bu günlerde çalışmak zorundadır.

4- Hafta sonu gece ve resmi tatil günlerinde açık olan birimlerde birim yöneticisi Cumartesi ve Pazar günleri dahil olmak üzere kısmi zamanlı öğrencilere günün 08:00–23:00 saatleri arasında görev verebilir.

20/10/2023, Cuma , 19:55:55
TR - Türkçe