Dikey geçiş sınavı ile üniversitemize yerleşen değerli öğrenciler aramıza hoş geldiniz, üniversiteye kaydınızı yapabilmeniz için KKTC Yerleşkesi’nde yüz yüze ya da aşağıda istenen evrakları eksiksiz ve okunaklı bir şekilde tarayarak kktcogrenci@asbu.edu.tr adresine e-posta ile göndermeniz gerekmektedir.

1.      DGS Yerleştirme Sonuç Belgesi

2.      Önlisans Diplomasının Aslı veya Yeni Tarihli Mezuniyet Belgesi (Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılamaz)

3.      Lise Diplomasının Aslı

4.      Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

5.      6 adet (4,5×6,0 cm) Boyutunda Fotoğraf

6.      Öğrencilerin Önlisans Programında Görmüş Oldukları Derslere Ait Onaylı Transkript

7.      Onaylı Ders İçeriği

8. Banka dekontu (ödeme Bilgileri için tıklayınız: https://kktc.asbu.edu.tr/tr/ucret-hesaplama-ve-odeme-modulu)

Not: Kayıt için yukarıda belirtilen belgeleri hazırlayarak Öğrenci İşleri Ofisine belirtilen tarihler arasında eksiksiz olarak teslim veya e-posta ile gönderiniz. E-postada, kazandığınız bölüme kayıt yaptırmak istediğinizi açık bir ifade ile belirtiniz. Belirtilen tarihler arasında kayıt için gerekli belgeleri ilgili birime teslim etmeyen öğrencilerin kayıt işlemleri tamamlanmamış olduğundan geçersiz sayılacaktır. Farklı bir Yükseköğretim kurumunda lisans bölümünde (örgün) öğrenim gören öğrencilerin Üniversitemize kayıt yaptırabilmeleri için diğer Üniversitedeki kayıtlarını sildirmeleri gereklidir. Kayıt evraklarını e-posta ile gönderen adayların ekim ayının ilk haftası istenilen belgelerin orijinallerini veya fotokopilerini ASBÜ KKTC Kuzey Kıbrıs Yerleşkesi öğrenci işlerine teslim etmeleri gerekmektedir.

14/09/2023, Perşembe , 16:52:13
TR - Türkçe