Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Kuzey Kıbrıs Yerleşkesi Akademik Personel Alım İlanı

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Kuzey Kıbrıs Yerleşkesinde Sözleşmeli Olarak İstihdam Edilecek Öğretim Üyeliğine Atama ve Yükseltme Usul ve Esasları Yönergesinin ilgili maddeleri uyarınca Kuzey Kıbrıs Yerleşkesi-Lefkoşa biriminde aşağıda şartları belirtilen doçent kadrosu için tam zamanlı olarak istihdam edilmek üzere öğretim üyesi alınacaktır.

Birim Unvanı Kadro Sayısı Açıklama
İlahiyat Program Koordinatörlüğü Doçent 1 Doktora ve Doçentliğini Temel İslam Bilimleri (İslam Hukuku) alanında yapmış olup zekat konusunda çalışmaları olmak

Öğretim Üyeliğine Başvuracak Adayların özgeçmiş ve yayın listeleri ile birlikte bilimsel çalışmalarını (makale, tez, kitap vb.) kapsayan dosyalarını Doçent kadrosu için 1 adet fiziki dosya 3 adet CD veya flash bellek olarak ilanın üniversite web sayfasında yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte başvuru adresine teslim etmeleri gerekmektedir.

Duyuru Başlama Tarihi: 13/10/2023

Son Başvuru Tarihi: 27/10/2023

Başvuru için gerekli belgeler:

1. Dilekçe (Başvuru dilekçelerinde başvurulan kadronun birimi ve adayın ikametgâh adresi, telefon numarası, e-mail adresi vs. açıkça belirtilir.) Dilekçe için tıklayınız.

2. YÖK formatında özgeçmiş ve yayın listesi

3. Lisans, yüksek lisans, doktora ve doçentlik belgesi (onaylı)

4. Yabancı dil belgesi

5. 2 adet fotoğraf (son altı ay içinde çekilmiş olmalı)