ASBÜ Kuzey Kıbrıs Aktivite Merkezi Tarafından ‘’Sosyal Medya ve Dünyada İslamafobi” konferansı düzenlendi.

ASBÜ Kuzey Kıbrıs Aktivite Merkezi tarafından üniversitemiz konferans salonunda Sultan Sharif Ali Islamic University (UNISSA)-Brunei) Öğr. Görevlisi Prof. Dr. Ahmad F. Yousıf'ın katılımlarıyla ‘’Sosyal Medya ve Dünyada İslamafobi” konu başlıklı konferans programı gerçekleştirildi.

Programda konuşma gerçekleştiren Prof. Dr. Ahmad F. Yousıf sosyal medya ve dünyada artan islamafobi üzerine bilgilendirmelerde bulundu.
Akademisyenler ve öğrencilerin geniş katılımlarıyla gerçekleştirilen programda, katılımcıların soruları ardından üniversitemiz rektör yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Zeki Akçam'ın Prof. Dr. Ahmad F. Yousıf'a teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.

22/12/2023, Cuma , 16:27:48