2023-2024 Akademik Yılı Açılış Dersi gerçekleştirildi.

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Kuzey yerleşkesi 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Dersi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Akademik Yılı Açılış Dersi 'nde konuşan ASBÜ KKTC Rektörü Prof. Dr. Enver Arpa, ''Kuzey Kıbrıs’taki 4. yılımızda aramıza yeni katılan öğrencilerimizin yarattığı heyecanla başlayacağımız bu eğitim öğretim yılında pek çok konuda ilerlemeler kaydetmiş olmanın mutluluğuyla başlıyoruz. Bu kısa süre içerisinde idari ve akademik altyapısını güçlendiren yerleşkemiz, Ankara merkez kampüsümüzün desteğini de arkasına alarak önemli bir mesafe kat etmiştir.'' ifadelerini kullandı.

Akademik Yılı Açılış Dersi 'ne katılan
YÖDAK Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Amca sosyal bilimlerin teknoloji oluşumlar kadar önemli olduğundan bahsetti.

2023-2024 Akademik Yılı Açılış Dersi 'ne katılan T.C. Lefkoşa Büyükelçisi Prof. Dr. Metin Feyzioğlu programda Ceza Muhakemesi ve Ceza Hukuku alanında üniversite öğrencilerimize ders verdi.

Program üniversite rektörümüz Prof. Dr. Enver Arpa'nın Prof. Dr. Metin Feyzioğlu'na hediye taktimi ile sona erdi.

10/10/2023, Salı , 15:10:20