تجاوز إلى المحتوى الرئيسي

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, ASBÜ Kuzey Kıbrıs Yerleşkesi Rektörü Prof. Dr. Enver Arpa 7 Ekim 2024 Pazartesi günü Kıbrıs Vakıflar İdaresi Genel Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tümer'i ziyaret etti. Ziyarete ASBÜ Kuzey Kıbrıs Rektör Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Zeki Akçam, Vakıflar Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ortak da katıldı

Görüşmede Ankara Sosyal Bilmler Üniversitesi ile Kıbrıs Vakıflar İdaresi arasında kurulabilecek ikili iş birlikleri, yapılacak program ve projeler konuşuldu.

Yapılan görüşmede Kasım ayında gerçekleştirilecek Uluslararası Vakıf Sempozyumu hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Görüşmede sempozyumun kapsamı ve hedefleri ele alındı. Etkinliğin vakıflar adına önemli bir platform olacağı konusunda ortak bir görüş geliştirildi.

Ziyaretin ardından karşılıklı hediye takdim edildi.