Rektörümüz Prof. Dr. Enver Arpa “Okuma Bayramı” Programına Katıldı

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Kuzey Kıbrıs Yerleşkesinin destekleri ile 22 Mart Cuma günü Haspolat İlkokulu’nda Okuma Bayramı programı gerçekleştirildi. Okuma bayramı programına üniversite rektörümüz Prof. Dr. Enver Arpa, Rektör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Zeki Akçam, Özel Eğitim Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Meltem Haksız Dericioğlu, Ögr. Gör. Sibel Süzek Birkollu ve Özel Eğitim Öğretmenliği Bölümü öğrencileri katıldı.

Gerçekleştirilen programda konuşma yapan Prof. Dr. Enver Arpa, Haspolat İlkokulu`na yardım etmeye devam edeceklerini ve ilk defa böyle bir törene katılmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti.

Haspolat İlkokulu Hatice Kuluma tarafından rektörümüz Prof. Dr. Enver Arpa‘ya plaket, Dr. Öğr. Üyesi Zeka Akçam, Dr. Öğr. Üyesi Meltem Haksız Dericioğlu, Ögr. Gör. Sibel Süzek Birkollu`na teşekkür belgesi takdim edildi.

Program Üniversite öğrencilerimizin, birinci sınıfların okuma bayramıyla ilgili etkinlikleri seyredilmesi ardından sona erdi.