Türk Dünyası Arabulucular Birliğinden ASBÜ Kuzey Kıbrıs Yerleşkesine Ziyaret

Türk Dünyası Arabulucular Birliği Azerbaycan’dan sonra ikinci uluslararası ziyaretini KKTC'ye gerçekleştirerek ASBÜ Kuzey Kıbrıs Yerleşkesini Ziyarette bulundu.

Türk Dünyası Arabulucular Birliği Başkanı Av. Yakup Erikel’in başkanlığındaki heyet ASBÜ Kuzey Kıbrıs Yerleşkesinde öğrencilerle bir araya gelerek üniversitemiz öğrencilerine arabuluculuk hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Bilgilendirmede Türkiye ve Azerbaycan’daki arabuluculuk, yönetmelik ve tecrübeleri, ilgili alanda iş birlikleri, Türk devletlerinin arabulucu kurumları arasında iş birliğinin pekiştirilmesi konuları ele alında.

Heyet Başkanı Av. Yakup Erikel gerçekleştirdikleri ziyaretin ardından rektörümüz Prof. Dr. Enver Arpa’ya plaket takdim etti.